Livsstil for helse - visst kan du!
Kaker og desserter

Søt julebakst uten hvitt sukker, velg din søtning med omhu!

Nydelige kokosmakroner, biscotti til kaffen… Vårt julehefte er søtet på beste måte, uten melk og gluten. Se tipsene!

Fra Calunas markedsavdeling

Uten hvitt sukker, gluten og melk!
Juleheftet har enkle desserter, kaker og kos som garantert utkonkurrerer risgrøten.
Vi har søtet med det som er best for kroppen.
Se under hvilken kunstig søtning du bør unngå.

Alle våre oppskrifter i juleheftet gir alternativer til søtning:
Honning/lønnesirup, eller søtt som er litt snillere med blodsukkeret.
Juleheftet finner du her, det er utviklet av Calunas ernæringsterapeuter Nina og Helén.

Biscotti uten gluten – skaff deg juleheftet!
Du finner nydelig bounty i juleheftet!
Ernæringsterapeutene Helén Fuhr (foran) og Nina Husø har utviklet juleheftet.

Søtsoffer du bør unngå

Kunstige søtstoffer er mye brukt i drikke og annet merket ”uten sukker”.
De vanligste finner du under.
Noe forskning viser at kunstige søtstoffer påvirker vår tarmbiota (tarmbakteriene) negativt.
Disse kunstige søtstoffene knyttes også til fedme og overvekt.
Nina og Helén tar hensyn til nyeste forskning i utviklingen av juleheftet.

Disse mener vi du bør unngå:

  • Acesuflam K
  • Alitam
  • Aspartam
  • Aspartam-acesulfamsalt
  • Cyklamat
  • Neotam
  • Sakkarin
  • Sukralose

Mer fra Caluna

Britiske spesialister krever at regjeringen gransker kolesterolsenkende medikamenter.
Trine: – Jeg påvirker MS med kost og tilskudd.
Forfatteren av “Helserevolusjonen”: – Inflammasjon gjorde meg syk.


Kreft: Grep du selv kan ta. Ny forståelse, ny kunnskap, lær fra fagfolk på deilige Engø gård, Tjøme 14.-16. februar.

Kreft: lær om grep du selv kan ta. På deilige Engø gård 14.-16. februar.