Passe søt, passe syndig, men uten melk, gluten og raffinert sukker.
Denne gjør sommersusen!
Til denne friske, nydelige bringebærkaken trenger du en form 20×12 cm.
Og:
Bunn
25 g Cocosa Extra Virgin oil
1 ss Steviosa sukker (helsekost)
1 dl kokosmelk
100 g kokos
Fyll
160 g tinte bringebær
1 ts Steviosa sukker (helsekost)
3 dl kokosmelk
1 ts vaniljepulver/sukker
5 plater gelatin
Blåbær eller andre bær til pynt.
Bunnen
- Lag bunnen først ved å smelte Cocosa på svak varme i en kjele.
- Rør inn alle de andre ingrediensene til det blandes godt.
- Trykk massen godt ned i formen som er dekket med bakepapir/plastfolie.
- La bunnen stå til du har laget fyllet.
Fyllet
- Kjør alle ingrediensene bortsett fra gelatin i en kjøkkenmaskin/stavmixer til du får den helt jevn.
- Legg gelatinplatene i kaldt vann ca. 5 min og ha dem over i et høyt glass.
- Kok opp vann og ha ca. 2 ss over platene.
- Rør til de er helt oppløst, og ha så dette i bringebær fyllet.
- Bland godt og hell så fyllet over bunnen.
- La kaken stå i kjøleskap til den har stivnet.
- Pynt med bær.