Oppskrift på bringebærkake uten gluten og melk

Del dette innlegget på:

Prøv sommerens deilige bringebærkake!

Passe søt, passe syndig, men uten melk, gluten og raffinert sukker.
Denne gjør sommersusen!

Til denne friske, nydelige bringebærkaken trenger du en form 20×12 cm.
Og:

Bunn

25 g Cocosa Extra Virgin oil
1 ss Steviosa sukker (helsekost)
1 dl kokosmelk
100 g kokos

Fyll

160 g tinte bringebær
1 ts Steviosa sukker (helsekost)
3 dl kokosmelk
1 ts vaniljepulver/sukker
5 plater gelatin
Blåbær eller andre bær til pynt.

Bunnen

  • Lag bunnen først ved å smelte Cocosa på svak varme i en kjele.
  • Rør inn alle de andre ingrediensene til det blandes godt.
  • Trykk massen godt ned i formen som er dekket med bakepapir/plastfolie.
  • La bunnen stå til du har laget fyllet.

Fyllet

  • Kjør alle ingrediensene bortsett fra gelatin i en kjøkkenmaskin/stavmixer til du får den helt jevn.
  • Legg gelatinplatene i kaldt vann ca. 5 min og ha dem over i et høyt glass.
  • Kok opp vann og ha ca. 2 ss over platene.
  • Rør til de er helt oppløst, og ha så dette i bringebær fyllet.
  • Bland godt og hell så fyllet over bunnen.
  • La kaken stå i kjøleskap til den har stivnet.
  • Pynt med bær.

Del dette innlegget på:

Sykdommer/Tilstander

Caluna Nyhetsbrev

Få de siste nyheter og oppdateringer innen helse!