NY BOK OM BRENNAKTUELT TEMA

Betennelser som årsak til sykdom.

Du lærer i denne boken om immunforsvaret og hormonene dine slik at du kan få en optimal tarmfunksjon, tømme kroppen for giftstoffer og gi kroppen en sjanse til å helbrede og reparere seg selv. Boken gir konkrete råd for bedre stoffskifte, fettforbrenning, hormonell balanse og et optimalt immunforsvar.

Livsstilsykdommer starter ofte i det skjulte, og ofte er det en betennelse som ligger bak.

Vil du vite mer om hvordan du kan bli en bedre utgave av deg selv?
Dette er en praktisk bok med håndfaste råd som alle kan følge!

Caluna anbefaler månedens bok «Farvel til betennelser». Boken finner du på Forlaget Lille Måne sine nettsider – Klikk her!

Om forfatterne

Dette er blant Nordens fremste eksperter på kosthold og helse. Martina Johansson er sivilingeniør med spesialområde medisinsk biokjemi og forskningsjournalist. Ralf Sundberg, lege, dosent og en populær foreleser, samt forfatter og bidragsyter i en rekke bøker om kosthold og helse.
Martina Johansson er en av Lille Månes nye stjerneskudd! Hun foreleser jevnlig på arrangementer i regi av forlaget, og kommer etter planen til Norge i oktober for å møte presse og forelese på Høstkonferansen.

Vil du bli med oss på HØSTKONFERANSEN på Thon Hotell Oslofjord i Sandvika 17.-18. Oktober. 

Høstkonferansen setter i år øverst på dagsorden hvilke tiltak du kan gjøre og hvilke muligheter som ligger i vitaminbehandling og optimalt kosthold.

Det kommer over 10 dyktige foredragsholdere som vil gå i dybden på anti-inflammatorisk kost, supplerende medisin og virkemidler for et bedre immunforsvar. 

Bestill innen 1.10 og få kr 200 i rabatt med Rabattkoden Caluna2020.

KLIKK HER FOR MER INFORMASJON OG PÅMELDING…

Del artikkelen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *