Prøv denne! Uten mel, lite karbo, masse smak!
En glutenfri Pizza som er enkel å lage og absolutt innafor når du ønsker noe ekstra godt og smakfullt, enten det er hverdag eller helg.
Du trenger
170 gram revet mozzarella-ost
2 ss Philadelphiaost
85 gram mandelmel
1 sammenvispet egg
1 ts salt
Valgfri topping
Slik gjør du
Sett ovnen på 225 grader.
Smelt mozzarella og Philadelphia på lav varme i en kjele.
Rør godt mens den smelter.
Når massen er helt smeltet og uten klumper, rører du inn mandelmel og det sammenvispede egget samt saltet.
Bruk gjerne plasthansker, «deigen» er varm!
Kna godt slik at alle ingrediensene blandes.
Hell litt olivenolje på bakeark, strekk deigen utover i ønsket form. Dobbel deig gir en langpannepizza.
Prikk deigen med gaffel, stek i ovnen i ca 8 minutter til den har fått gylden farge.
Ta ut bunnen, stikk hull på eventuelle bobler.
Smør på tomatsaus, eller annen, strø over revet ost og legg på ønsket topping.
Stek pizzaen på nytt til osten har smeltet og den er gylden.