Del dette innlegget på:

Trenger du hjelp til kostholdsendring? Helseklubben gir deg verktøyene du trenger!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Vår erfaring er at kosthold med mye raffinert sukker, for mye karbohydrater og industrilaget ferdigmat skaper ubalanse i kroppen.

Hvor lett er det å gjøre de kostholdsendringene som skal til?

Påstandene er mange om hvilket kosthold som holder kroppen frisk, slank og sunn.
Ett er sikkert: kostholdet bidrar til livsstilsplager som hjerte- og karsykdommer, diabetes, og i noen tilfeller kreft.
Mye forskning knytter også overvekt til autoimmune sykdommer. Nå tilbyr vi våre lesere et komplett program med unik innlogging og tilgang til: 

  • kostplaner – nye hver uke
  • oppskrifter
  • historikk over søvn og aktivitet
  • ernæringskunnskap
  • tips og råd

[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_single_image image=”8385″ img_size=”medium” add_caption=”yes”][vc_column_text]I august i år lanserte Caluna Vektklubben. Men utover høsten forstod vi at et ensidig fokus på vekt er feil for vår filosofi. Det er ikke kun fokus på vekt som skaper en sunn kropp. For mange vil vektnedgang  komme som et resultat av en kostholdsomlegging. Men viktigere er mindre plager i muskler, redusering av medisiner, økt livsglede og mer energi!

Vi vet at en omlegging krever mye. Les her om Bjørn sine erfaringer rundt kutt av karbohydrater!
For å lykkes trenger du kunnskap om hva kroppen trenger av riktig næring og hvilke matsorter som kan være problematiske. Selv om disse kunnskapene er på plass er det lett å gå i fellen der du spiser det samme hver dag. I Caluna Kostklubb får du nye oppskrifter hver dag!

Når du melder deg på får du tilgang til et kurs som går over åtte uker. Du logger deg inn og velger mellom kostholdsplaner for Lavkarbo, Ketose eller Paleo. Du kan fint veksle mellom de forskjellige kostholdene om du ønsker det.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”8255″ img_size=”medium”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]

Caluna kan stolt introdusere vår nye partner, Linn Kristin Brænden! Hun skal drive Caluna Helseklubb.

I tjueårene ble hun syk av det «normale» norske kostholdet. Hun har gått den lange kunnskapens vei til sunn kropp og god helse.
 Derfor er Linn Kristin glødende engasjert i å hjelpe andre med liknende opplevelser. Bedre enn de fleste vet hun hvordan du kan spise deg sunn og frisk på mettende, god mat. Linn Kristin er har også knyttet til seg flere eksperter innen ernæring og sikrer derfor at sammensetninger av måltider gir god helse.[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_single_image image=”8392″ img_size=”medium”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]

Kom i gang i dag!

For vi har et flott introduksjonstilbud til deg: Frem til 31.12-2017 betaler du nå kun kr 998,- for kurset.
Fra januar koster det kr 1.490,-

Du får

Innlogging til Caluna Helseklubb med kostholdskurs gjennom åtte uker. Ønsker du å beholde tilgangen til helseklubben etter de åtte ukene? Da kan du betale kun kr 249,- pr måned, og du bestemmer selv hvor lenge du vil ha abonnementet. Vi oppdaterer oppskrifter, legger til nye, og kurset som opprinnelig er på åtte uker kan fint økes til 16 uker med helt nye oppskrifter!

Her finner du 

  • oppskrifter
  • kostholdsplaner
  • innkjøpsplan
  • vektkalkulator
  • kunnskap om ernæring og sammensetting av måltider

[/vc_column_text][vc_single_image image=”9375″ img_size=”medium” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”https://vitaunivers.no/register?abo_type=caluna%20vektklubb%20kurs”][vc_column_text]Lurer du på noe? Send oss gjerne en mail – mona@caluna.no[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Del dette innlegget på:

Sykdommer/Tilstander

Caluna Nyhetsbrev

Få de siste nyheter og oppdateringer innen helse!