Del dette innlegget på:

Høsten er tid for FOKUS PÅ DIN HELSE OG DITT IMMUNFORSVAR!

Vil du bli med oss på HØSTKONFERANSEN på Thon Hotell Oslofjord i Sandvika 17.-18. Oktober. 

Høstkonferansen setter i år øverst på dagsorden hvilke tiltak du kan gjøre og hvilke muligheter som ligger i vitaminbehandling og optimalt kosthold.

Det kommer over 10 dyktige foredragsholdere som vil gå i dybden på anti-inflammatorisk kost, supplerende medisin og virkemidler for et bedre immunforsvar. 

Bestill innen 1.10 og få kr 200 i rabatt med Rabattkoden Caluna2020.

KLIKK HER FOR MER INFORMASJON OG PÅMELDING…

Jan Raa  Immunitet uten antistoffer – det viktigste forsvarsverket mot corona-virus!Som professor emeritus arbeider han særlig med tarmens mikrobiologi.Denne forelesningen vil du få med deg!

Marit Kolby Zinöcker Periodisk faste – hvorfor er det viktig for kroppen?Fordeler med å ta daglige pauser, og langvarige fasteregimer. Det kan være et hjelpemiddel og et verktøy for vektreduksjon, samt for å fjerne betennelsestilstander i kroppen.

 Reidar Almås Selvforsyning i en pandemi – på tide med nye modeller!Reidar Almås er en kapasitet av de sjeldne på norsk matpolitikk og lanserer forslag til nye modeller på årets konferanse.

Stig Bruset Fastlegens virkemidler for bedre immunforsvar!Vi har utfordret ham på å fortelle hvilke verktøy fastlegen har å hjelpe sine pasienter med som er bekymret for immunforsvaret i en tid med pandemi og usikkerhet.

Lars Omdal, lege Balderklinikken
Vi skal se på rollene selen har i kroppen, spesielt som kofaktor i Glutathion peroksidase, et av våre viktigste antioksidant systemer.Det er viktig for å kontrollere oksidativt stress (frie radikaler), inflammasjon (betennelse), og beskytte celler og vev. Thyreoidea – skjoldbruskkjertelen, er spesielt avhengig av nok selen og et velfungerende glutathion system. Selen tilskudd kan trolig bidra til å beskytte mot autoimmun thyreoidea sykdom – d.v.s. når immunsystemet feilkobler og angriper skjoldbruskkjertelen.

Andre spennende foredragsholdere er:

Mona Møller – Kan vitamin K2 ha betydning for immunforsvaret?

Mona Møller har skrevet bok om vitamin K2 og betydningen for helsen.

Karin Hvoslef – Mat og følelser
Handler mat bare om karbohydrater, fett og protein? Karin er ernæringsrådgiver og har jobbet med matintoleranser og toppidrettsutøvere i en årrekke. 

Lidia Myhre – Supplerende medisin, en stadig kamp for anerkjennelse
Generalsekretæren for Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjon kommer til oss for å fortelle om utfordringer og muligheter i tiden fremoverSimon Nitter Dankel – Ny forskning på mettet fett fra UIB
Forsker ved Haukeland sykehus. Han er særlig opptatt av ernæring og bidratt til banebrytende studier og fått flere artikler publisert i internasjonale fagtidsskrifter. Dankel sitter også i Helsemagasinets vitenskapelige fagråd og er spesielt invitert i anledning Helsemagasinets 10-års jubileum.

Steve Hickey – Vitamin C, covid and your immune system 
Han har utgitt flere bøker og har blant annet studert materialet og arbeidet til Linus Pauling over lang tid. Hvordan kan vi bruke c-vitamin i en uoversiktlig tid som dette?

Merete Furuberg – Animalsk mat er livsviktig
Er det trygt å være veganer? Merete Furuberg er aktiv lokalpolitiker og har tidligere være leder for Norges Bonde- og småbrukarlag. 

Anne Sofie Biong – Melkefettets fortreffelighet – noen tanker om melkefett i norsk kosthold
Vi blir stadig påminnet om å kjøpe «magre» meieriprodukter. Men hva om melkefett slett ikke er farlig, men helsefremmende? Ernæringsfysiolog og forsker Anne Sofie Biong har disputert og presenterer sine resultater som viste at det ikke kunne bekreftes noen sammenheng mellom meieriprodukter og risiko for å få hjerteinfarkt. Resultatene antyder tvert imot det motsatte. 

Bestill innen 1.10 og få kr 200 i rabatt med Rabattkoden Caluna2020

Del dette innlegget på:

Sykdommer/Tilstander

Caluna Nyhetsbrev

Få de siste nyheter og oppdateringer innen helse!