Helsehistorier av folk - til folk
Helse

Disse utstillerne finner du på Caluna Helsefestival!

I tillegg til de inspirerende foredragene du vil oppleve på Caluna Helsefestival, kan du også møte utstillere med spennende produkter og gode tilbud!

Nedenfor finner du oversikten over hva de har å tilby!
Her bestiller du billetter til Festivalen!

Gry Hammer

Gry Hammer
Gry Hammer er forfatter av flere mat- og helsebøker, matentusiast, livskunstner, blogger, yogalærer og guruen på fermentering og kraftkoking i Norge. Hun er lidenskapelig opptatt av å ivareta hele mennesket og er kjent for sin tidvis skarpe penn og sine inspirerende foredrag, kurs og online-kurs. Hun driver nettstedet gryhammer.no og fikk Matprisen 2017 Årets blogger for sin blogg frajordtilbord.no

Gry Hammer vil være med hele helgen og selge sin aller nyeste bok Kraft og andre styrkedrikker.

I boken får du alt du trenger å vite om den gode og helsebringende kraften og 50 oppskrifter på herlige styrkedrikker som buljonger, toddyer, supper, tonics og smoothies og bonusinnhold i form av snop og desserter. Her lærer Gry Hammer deg å lage de grunnleggende kraftbasene, kokt på bein og rester fra kjøtt, fjærfe og fisk, beriket med grønnsaker og urter. Gelatinrik kraft er naturlig styrkende og helsefordelene er mange. Kraft er betennelsesdempende, stimulerer fordøyelsen, styrker immunforsvaret, skjelettet og alle ledd, bedrer søvnkvaliteten, og er kort sagt det beste anti-aging-middelet du kan få fordi den bygger opp bindevevet fra innsiden. Å koke kraft er trendy, tradisjonelt og bærekraftig og kraft er tarmenes supermat! Gry tar med seg alle sine bøker og signerer dem for deg.

Gry Hammer Kombucha
Rett før jul lanserte Gry Hammer sin egen kvalitetskombucha. Basert på økologisk te av ypperste kvalitet og en produsent som setter sin ære i at alle detaljer rundt produksjonen er på topp, gjør Gry Hammer Kombucha til en smakfull drikk som gjør godt for magen og tarmen. Konseptet er basert på no waste, refill. Så ta gjerne med egne flasker og fyll på til festivalpris. Peter, produsenten, finner du sammen med Gry denne helgen og den blir også servert under lanseringsfesten til Gry Hammers nyeste bok Kraft og andre styrkedrikker.
SanOmega og SanBiota

SanBalance
SanOmega og Sanbiota er høykvalitetsprodukter innen fettsyrer og probiotika. Begge er viktige for en god balanse i tarm og kropp. Få mer kunnskap om probiotika og fettsyrer når du besøker standen.

Flavon
Flavon
Ungarsk selskap som har produsert kosttilskudd av høyeste kvalitet siden 2004. Produktene består av kaldpresset frukt, bær og  grønnsaker. Ingredienser er ikke fjernet, og det er heller ikke tlsatt hverken konserveringsmidler eller andre tilsetningsstoffer. Det er helt ren, solmoden vare som er høstet og umiddelbart satt i produksjon, for å beholde alle næringsstoffer.  Peak inneholder både frukt og bær, og er beriket med fettsyrer fra planteoljer. Flavon er det eneste firmaet som har klart å kombinere antioksidanter og fettsyrer i ett og samme produkt.
Alle Flavon-produktene har skyhøye antioksidantverdier, som overgår alt annet på markedet. I tillegg smaker de godt og kan benyttes av alle.
Norwex

Norwex
Norwex er et norsk firma grunnlagt i 1994 under navnet Eidsvoll Miljøprodukter. Norwex har produkter innenfor rengjøring og personlig pleie. Rengjøringsproduktene består i hovedsak av mikrofiber og kjemikaliefrie vaskemidler. I utgangspunktet trengs det bare kaldt vann og mikrofiber. Ved å gjøre rent med disse produktene bidrar du til å ta vare på både inne- og utemiljøet, samtidig som du sparer tid og penger. Hudpleieproduktne er rene naturprodukter som er drøye i bruk og med behagelig duft. Noe for både damer og menn.

ProVen Nordic

Proven Nordic
ProVen Probiotika er støttet av individuell klinisk forskning for ulike aldersgrupper.
Denne revolusjonerende utvalg av produkter har blitt utviklet basert på omfattende forskning og laboratorietesting for å etablere en benchmark i vedlikehold av intestinal og immun helse.
ProVen Probiotika er den første serien med probiotika spesielt tilpasset for å møte de ulike kravene til alle livsstadier fra svangerskap til 50 pluss.
De enkelte produktene er designet og utviklet for å gi både bakterier for å støtte tarmfloraen og viktige vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer for å støtte deg og din families behov i ulike faser av livet.
Separate produkter har også blitt utviklet for å støtte bestemte livsstil og helse behov, for eksempel reise, fordøyelsen helse og energi.

Den sunne snute

Den Sunne Snute AS
Den snille og rene nettbutikken for dine beste venner!
Den Sunne Snute selger naturlige, rene og økologiske produkter til katten og hunden din. Vi har i fokus på bærekraftige produkter, med fantastisk kvalitet. Det er veldig viktig for oss at produktene våre er bra for miljøet og dyrene rundt oss og at alle produkter hos Den Sunne Snute er supersunne.

Soma

Soma
Soma.no er en av landets ledende nettbutikker med produkter innen mat, kosthold og kroppspleie. Soma leverer goodiebags til alle deltagere på Festivalen! I goodibagen finner du flere av deres velkjente produkter.

MatLos

MatLos 
Matlos har tilbud og verktøy for både kunder og terapeuter og er din one-stop shop for de viktigste ernæringstestene i markedet. Vi opplærer, inspirerer og formidler flinke terapeuter samt tilbyr skreddersydde løsninger til deg som ønsker hjelp til en sunnere hverdag gjennom enkle grep og smarte verktøy. Vi forenkler din ernæring.

Isblå

Isblå
Isblå.no er den eneste som kan gi tilgang på Sano Helseprodukter og andre målrettede spesialprodukter innen ernæringsterapi i Norge. Alle produktene som er markedsført og solgt her, er en del av et helhetlig og innsiktsfullt syn på at hver enkelt av oss har individuelle og unike ernæringsbehov.

Neurowave

Neurowave
NeuromuscleWave™ genererer mekaniske bølger som kan tilpasses i styrke og frekvens. Det er utviklet i Norge for alle som jobber med vev: fysioterapeuter og naprapater som jobber med muskler og bevegelsesapparatet, muskelterapeuter og massører som jobber med muskler og bindevev og akupunktører, refleksologer og soneterapeuter som jobber med kroppens nevrologiske punkter og soner. Med NeuromuscleWave kan du dekke et større område raskere, samtidig som hender og fingre avlastes. Pulsen (vibrasjonen) fra apparatet oppleves som behagelig og vitaliserende både for pasient og behandler. Med enkel opplæring kan NeuromuscleWave benyttes til egenbehandling for å øke velvære og forebygge god helse.

I pausene på Festivalen kan du få teste apparatet i Neurowave-baren!

Crystal Water

Crystal Water
Har du noen gang drukket vann fra en fjellbekk? Du kjenner at vannet har en letthet og friskhet som er unik. Det er som om den minste celle i kroppen tar til seg de livgivende dråpene med takknemlighet.
Hva er det som gjør at fjellvannet oppleves på denne måten? Det er tydelig at det er noe annet enn bare renheten i vannet som gir denne opplevelsen. Det er denne erfaringen som har inspirert oss til å utvikle Crystal Water-teknologien. Gjennom mange års studier har vi utviklet en vannrenser med målsetning om å gjenskape kvaliteten til norsk fjellvann.

Tulips Garden Homemade Cosmetics
Tulips Garden produserer naturlig kosmetikk som ansiktskrem, kroppskrem, leppebalsam, deodoranter, oljeblanding for hår, scrubb. Produktene er laget av naturlige oljer, blomstervann og aloe vera.

Markset

Markset
Kjell Markset har gjennom bøkene LEV VEL, ANSIKT TIL ANSIKT og LEVEKRAFT avdekket konseptet 4BASICS. Det handler om fire grunnleggende basisverdier som aktivitet, hvile, relasjoner og kosthold. Alle disse livs-basene påvirker hverandre. De henger sammen. Sliter du med kostholdet – vil det påvirke aktiviteten, hvilen og dine relasjoner. Og det samme vil skje om du sliter med søvnmangel, for lite aktivitet eller dårlige relasjoner. Alt påvirker alt. Men du må finne din vei.

Rå peanøttkake

Caluna kafé
I pausene kan du besøke kafèen i lounge-området. Der kan du kjøpe deilige, sunne godbiter samt varm lunsj. Vi steker surdeigs-vafler med bær og chia-syltetøy, byr på en mengde sunne kake-alternativer samt diverse drikke. Vi tar kontanter og vips som betalingsmiddel, ikke kort.

Ønsker du å stille ut produkter eller tjenester på festivalen? Ta kontakt med mona@caluna.no

Bestill billetter til festivalen her!