Den gode helsen starter her!

Hva er det viktigste du kan gjøre for helsen? Dette spørsmålet skal vi ta for oss i tiden fremover.

Vi lanserer Helseklubben Sunn og Smart! Her vil du få kunnskap, inspirasjon og motivasjon til å finne den veien som er riktig for deg og din helse!

Fikk du med deg at vi gjennomførte en helg med direktesendinger i en Facebookgruppe i februar 2019? Caluna Hjemmefstival ble en stor suksees og både vi som jobbet foran kamera og dere der hjemme opplevde en helg som var helt unik! Her er noen av tilbakemeldingene:

  • Barbro:  “Tusen hjertelig takk for en super hjemmefestival med utrolig mye bra foredrag og fine treninger. Er helt klar for mer av dette!! Dere har gjort en kjempejobb så tusen takk.”
  • Christina: “Tusen takk – veldig bra opplegg! Blir gjerne med neste gang også.”
  • Kate Elin: “Tusen takk for ei fantastisk helg med mye spennende, inspirerende og lærerike temaer. Håper det blir flere slike muligheter!”
  • Therese: “Det har vært fantastisk flott for meg! Når en er syk er det så godt å få muligheten til å ta imot så mye hjemme. TUSEN TAKK! Og som andre sier: Hurrrrraaa og gratulerer med flott gjenommført helg!!”

Nå har vi laget et tilsvarende opplegg som skal hjelpe deg til å finne DIN vei til bedre helse. Vi er alle forskjellige, med forskjellig utgangspunkt, men det er mye som er grunnleggende for optimal helse.

Gjennom Helseklubben Sunn og Smart skal vi dele alle de gode rådene, tipsene og kunnskapene du trenger. I tillegg til gjesteopptredener fra leger og instruktører er det en kjerne av bidragsytere du vil finne i Helseklubben. Vi har alle vår egen helsereise og har kjent på hvordan det er når kropp og hode ikke fungerer.

Vi gjør det enkelt å huske!

Den første mandagen i hver måned – med unntak av november,  det blir den 9. november – sender vi direkte i en egen Facebookgruppe! Her får du tre timer med innhold som vil gi deg den starten du trenger hver måned! Vi starter fra bunnen av, den første sendingen, den 9. november, tar for seg det helt grunnleggende for god helse. Vann, pust og næring!  Du vil få kunnskap og treningsøvelser om disse tre grunnleggende elementene. Og vi lager mat sammen! Når du melder deg inn får du innkjøpsliste slik at du kan lage mat sammen med oss på direkten! Du får en time med vår fantastiske instruktør, Monica, som lærer deg grunnleggende om pusten og teknikker du skal bruke i hverdagen. Og du får et fantastisk foredrag om vann og viktigheten av godt vann! Under alle sendingene kan du stille oss spørsmål, og vi svarer. Vi kommer rett og slett hjem til deg! Og får du ikke deltatt i direktesendingen, så har du en hel måned på deg. Du beholder tilgangen i hele 30 dager etter direktesendingen! Se program nederst i artikkelen.

Temabaserte direktesendinger

I tillegg til hovedsendingen den første mandagen i måneden vil vi by på kortere sendinger med ett bestemt tema. Det vil være matlaging, trening, intervjuer med eksperter, helsehistorier og mye mer. Disse sendingene vil vi dele informasjon om her på Caluna fremover, så følg med. Men nå vil du vel ikke gå glipp av den aller første sendingen og få med deg verdifull  og grunnleggende kunnskap?

Her kjøper du billett!

Disse er med i Helseklubben Sunn og Smart

Thorun Ranes

Thorun har vært opptatt av helse siden tenårene, men likevel ble hun syk av utbrenthet i 2003.
Da forstod hun at helse ikke bare er trening og sunn mat, men også et liv i harmoni. I dag jobber hun som instruktør ved Son Spa.
I tillegg jobber hun med systembehandling med apparatet Neurowave, og holder kurs i meditasjonsformen Ascension.
Thorun er magisk flink til  å lage sunne godsaker som gir energi og smaker himmelsk! Like flink er hun til smoothies, fermentering og næringsrike og kreative lunsj- og middagsretter. I Helseklubben Sunn og Smart er det først og fremst på kjøkkenet du vil møte henne.

Monica Fløgstad

Monica er internasjonalt sertifisert yogalærer (RYT-500, E-200) og har praktisert yoga i 22 år. Hun er gift og har to voksne barn. Det var i hennes siste svangerskap, da hun som småbarnsmor og leder i det private næringslivet fant yoga for å kunne stresse ned og finne balanse i livet. Hun er utdannet Life coach og holder workshops med fokus på stressmestring via pust. Hennes grunnfilosofi er at alle kan ha utbytte av yoga tilpasset sitt nivå. Monicas motto: Ta med RO, STYRKE og BALANSE fra yogamatten og ut i livet!

Lars Ranes

Lars er sivilingeniør og gründer i blant annet Soma, Crystal Water og Neurowave AS.
Han forstod tidlig viktigheten av riktig fett for kroppen og har dypdykket i både forskning og litteratur om temaet. De seneste årene har han gjort en like grundig dypdykking om vann. I Helseklubben Sunn og Smart er det spesielt disse to emnene han vil dele sin kunnskap med oss.

Mona Vagmo – Programleder

Mona er en av gründerne av Caluna. Hun har lang erfaring som markedsfører av flere kjente merkevarer. Mona ble syk i 2011 og det tok mange år før utmattelse, smerter og tåkehode viste seg å være lavt stoffskifte og melkeallergi. I tillegg har hun fått diagnosen kronisk utmattelse. Hun er programleder for Helsekluben Sunn og Smart og skal blant annet hjelpe til med å få dine spørsmål frem!

Er du spent på hva vi kan by på av innhold i den aller første sendingen av Helseklubben Sunn og Smart? Her er programmet!

Program – mandag 9. november

Kl 17.00 – Velkommen! Mona ønsker dere velkommen til sendingen

Kl 17.10 – Foredrag og intervju med spørsmålsrunde – “Rent og levende vann er livsviktig” med Lars Ranes. Om vinteren blir luften tørrere. Det irriterer huden som foretrekker fukt. Å drikke nok vann er derfor spesielt viktig om vinteren. Like viktig er det at vannet hydrerer huden optimalt, som kroppen forøvrig. Hexagonalt strukturert vann er vannet som har best hydreringsevne.  Hva er det, og hvordan struktureres vann i kontakt med naturens elementer og kraftfelt? Lær om dette og andre sider av vannets mangesidige natur.

Kl 18.00 – Kort pause

Kl 18.10 – Thorun lærer deg å lage den optimale starten på dagen – Vi skal lage smoothie med de essensielle næringsstoffene. Hva er de essensielle næringsstoffene og hvilke råvarer og ingredienser er smart å satse på?  Med en riktig smoothie om morgenen vil du merke mer energi og metthet når smoothien har ingredienser som holder blodsukkeret stabilt. Smoothie er utmerket også til lunsj eller til kvelds. Da bruker du ingredienser som henholdsvis holder energien oppe eller roer ned. Du vil få mange gode tips på å lage smoothie som virkelig beriker hverdagen din med metthet og gode smaker!

Kl 18.50 – Kort pause

Kl 19.00 – Pust med Monica. Det første og det siste vi gjør i livet er å trekke pusten. Åndedrettet er med oss hele tiden, både med og uten vår oppmerksomhet. Gjennom denne timen holder vi fokus på sansene og bruker pusten som et verktøy til å roe ned nervesystemet. Med enkle teknikker vil du bli guidet til gode sittestillinger for å kunne trekke pusten og nære kroppen. Disse pusteteknikkene og tipsene vil du kunne bruke både på yogamatten og ta med deg som et verktøy til stressmestring i hverdagen.

Kl 20.00 – Takk for oss!

Meld deg på og kom i gang med Helseklubben Sunn og Smart! Det koster kun kr 100,- pr hovedsending og du melder deg på en sending om gangen. Det er ingen forpliktelser om å bli med på alle sendingene, du velger de du har lyst til å være med på. Du beholder tilgangen til sendingene i en hel måned etter avsluttet direktesending. Da får du god tid til å lage oppskriftene og trene på øvelsene du lærer. Vi håper å se deg der!

Klikk på bildet for å kjøpe billett til kun kr 100,- til sendingen mandag 9. november! Du får også med to måneders forbruk av det fantastiske probiotikaet Pro-Ven Daglig til en verdi av kr 558,-! I tillegg får du 20% rabatt på hele sortimentet til Pro-Ven Nordic!

 

Del artikkelen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *