Del dette innlegget på:

Årets blogger Gry lanserer sin nye bok under Helsefestivalen

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Gry Hammer er kåret til Årets blogger: ”Hun når ut med sine verdier uten å være et troll eller banal”, heter det blant annet fra juryen.
Nå gleder Gry seg til å lansere ny bok under Calunas helsefestival 21. januar.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Først vinner hun prisen for ”Årets blogger.”
Så lanserer hun sin nye bok under Calunas Helsefestival på Fornebu 21. januar.
Bli med på festen, da vel!
– Fint å møtes rundt helse og sunnhet, sier Gry.
Boken ”Kraft og andre styrkedrikker” handler om sunnhet for menneske og klode. Kraft er full av kollagen.
Visste du at dette proteinet er supert for hud, vev, muskler…
Tilbake til bestemors kjøkken – nå lages det kraft igjen!
Under Calunas helsefestival skal Gry bokbades av Sara Lossius, damen bak podcasten ”Ingefær.”
Gry har tidligere utgitt en bok om fermentering, samt ”Den moderne jeger”.
Hennes nyeste verk veileder mot bevisst forbruk, det som gir sunnhet for mennesket, tarmen og kloden…
– Mat som reparerer, sier Gry.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”9540″ img_size=”medium” add_caption=”yes”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”9545″ img_size=”medium” add_caption=”yes”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Årets blogger

Gry ble altså hedret som Årets blogger av en fagtung jury fra Matprisen.
De begrunner avgjørelsen:
“Årets blogger forfekter at slow food, kombinert med slow living, gir kjappe hoder og sunne hjerter. Hun er prinsippfast, men imøtekommende, og når frem til de tusen hjem.
Gry Hammer er et utmerket eksempel på at det går an å nå ut med sine verdier på verdensveven uten å være et troll eller banal, men snarere ydmyk og kunnskapsrik.”

Humpete vei

Grys yndlingssetning rundt helse gjør seg best på engelsk: ”Honour the way you want to feel” – eller: ”Hedre følelsen du ønsker deg.”
– Om jeg navigere etter den tanken, tar jeg bedre valg. Jeg vet hvordan det er å ha en kropp som hangler.
I dette intervjuet forteller Gry at hun brukte mat som dop.
Og om sin humpete vei mot kunnskapen hun har i dag. Den startet da sønnen Isak ble født med alvorlig hjertefeil. Gode valg ble et nødvendig livsprosjekt.

Gode valg

Men hva er gode valg?
– For meg innebærer det ren mat som styrker tarm og næringsopptak. Valg som er bærekraftige for kroppen og moder jord. Det handler om bevissthet: at vi spiser mer av dyret, at vi pleier tarmen, kroppen og kloden.
– Matglede er også å finne mening. Med bøkene mine ønsker jeg å gi kunnskap som styrker gode valg. Om jeg bidrar til økt bevissthet om forbrukermakt, blir jeg glad, sier Gry.
Gry blir gjerne omtalt som ”fermenteringsdronningen”.
– Jeg synes det er morsommere å være årets blogger! Den anerkjennelsen gjør godt.

Meld deg på festivalen her!

Gry: – Jeg brukte mat som dop.[/vc_column_text][vc_single_image image=”9175″ img_size=”medium” add_caption=”yes”][/vc_column][/vc_row]

Del dette innlegget på:

Sykdommer/Tilstander

Caluna Nyhetsbrev

Få de siste nyheter og oppdateringer innen helse!