Del dette innlegget på:

Glutenfri chapati/tortilla med lilla søtpotet

Søtpotet er supersunt, særlig lilla søtpotet. Den inneholder utrolig mye næring og er stappfull av antioksidanter. Det forskes mye på den og hvordan den demper inflammasjon i kroppen.

Disse tortillaene kan du bruke sammen med oppskriften min på “Savory Bitter Karela”

Dette trenger du:

1 dl vannkastanje mel (asiatisk matbutikk)
3 dl fin malt kassava mel (økoland.)
4 ss olivenolje
1/4ts natron (kan sløyfes)
Kokt vann
1 kokt søtpotet lillafarge

Slik gjør du:

Bland alt det tørre og spe med kokt, varmt vann og elt alt i eltemaskinen til det blir en deig.

Stek på høy varme med litt ghee.

Om forfatteren

Jeg heter Nudrat Atif Butt og er en dedikert biohacker som utforsker mulighetene for menneskelig optimalisering. Min interesse for biohacking startet på grunn av familiemedlemmer og personer i min omgangskrets som led av autoimmune sykdommer.

Den økende forekomsten av autoimmune sykdommer i min familie og nære krets vekket min nysgjerrighet. Jeg ønsket å forstå og håndtere disse sykdommene på en mer effektiv måte, og det førte meg inn i biohacking-verdenen. Gjennom intens forskning og grundig studium av biologi, genetikk, nevrovitenskap og medisin, har jeg utviklet en dyp forståelse for kompleksiteten i auto immune sykdommer og immunsystemets rolle i helse og sykdom.

Som en dedikert biohacker har jeg personlig opplevd fordelene med å inkludere ekte, høykvalitets olivenolje i mitt sunne kosthold, som består av rene økologiske råvarer som jeg tilbereder fra bunnen av. 

Biohacking har ikke bare blitt en personlig reise for meg, men også en mulighet til å hjelpe andre som lider av auto immune sykdommer.
Under reisen min lærte et ordtak som jeg likte så godt. “Genetics load the gun and lifestyle pulls the trigger”

Så spis riktig, vær aktiv, få nok søvn og vær glad og nyt naturen fult ut❤️

Del dette innlegget på:

Sykdommer/Tilstander

Caluna Nyhetsbrev

Få de siste nyheter og oppdateringer innen helse!