Del dette innlegget på:

Vi snakker med en av utstillerne på Høstkonferansen, Bemer-partner Tone Kongelf

Hva kan helhetsmedisin gjøre for deg ved alvorlig sykdom? Det er tema på årets Høstkonferanse. Her samles alle som brenner for ernæring, kosthold og helhetlig helse.

Artikkelen har produktomtale

Aldri har foredragspanelet hatt bredere kompetanse, du finner de her. På Høstkonferansen møter du også spennende utstillere, fra media, klinikker, ideelle organisasjoner og kjente leverandører fra helsekost & naturmidler.

Vi har snakket med en av utstillerne, Tone Kongelf, som er med for første gang på Høstkonferansen. Hun ser frem til å demonstrere Bemer-terapi – egenbehandling med pulserende magnetfelt (PEFM). Tone har lenge vært engasjert i hva vi kan gjøre selv for å frigjøre oss fra sykdom og få mer livskraft, og hun praktiserer som hun lærer.

Hva synes du om Høstkonferansen som arena for informasjonssøkende helsebevisste?

Det er svært viktig å ha flere kanaler for helseinformasjon utenom de offisielle. Mange av dagens helseutfordringer er sammensatte, med årsaker i mat, miljø og livsstil. Svaret på kroniske sykdommer ligger ikke i nye medisiner. I alle fall ikke hvis å være frisk er målet. Generelle kostholdsråd som å spise magert og sunt og som skal gjelde for alle blir for generelle og intetsigende. De adresserer ikke individuelle forskjeller som er sentralt i helhetsmedisinen. En årsaksrettet tilnærming krever også deltagelse og kunnskap fra pasientens side. Å komme ut med en resept etter 15 minutters konsultasjon med fastlegen er ikke svaret på dagens helseutfordringer.

 Hvordan har din egen helsereise vært?

Jeg gikk mange år med u-diagnoserte stoffskifteproblemer. Stadig frysing, kald på ben og føtter, stresshodepine og utmattet i den grad jeg trodde det var snakk om ME. Det endte med langtidssykmelding for min del. Det var ikke med glede jeg tok mine stoffskiftemedisiner. Hjertebank var en bieffekt. Jeg kom til slutt over en lege som praktiserte helhetsmedisin og fikk god hjelp der. Det var når jeg la til daglig magnetfelt-terapi fra et underlag jeg lå på to ganger daglig (Bemer-terapi), det for alvor begynte å løsne for min del. Legen var svært imponert over hvordan blodverdiene på denne tiden bedret seg, og anbefaler i dag den samme hjemmebehandlingen til mange av sine pasienter.

Hva vil du demonstrere på din utstillerstand?

Folk skal få en smakebit på Bemer-terapi på vår stand. Terapien er basert på pulserende magnetfelt (PEFM) og utviklet gjennom 30 års forskning. Den er medisinsk sertifisering i EU. Den har et formål: å øke sirkulasjonen i de minste blodårene: kapillærene som til enhver tid inneholder over 70% av blodet, og forsyner hver celle i kroppen med oksygen og næring. Det er mye som ordner seg når vi får bedre fart på mikrosirkulasjonen, inkludert bedre avfallstransport, sier Tone med et smil.

HØSTKONFERANSEN – HELGEN 16.-17. OKTOBER, PÅ THON ARENA HOTEL I LILLESTRØM 

Her melder du deg på konferansen!

Du kan også se konferansen hjemme – direkte, eller når det passer deg: Les mer her – du må bestille tilgang til konferansen på forhånd.

Her kan du lese mer om mikrosirkulasjon og Bemer-terapi 
Trykk på bilde for mer informasjon

Kontaktinfo utstiller/Bemer-partner Tone Kongelf Gjersvik
tonegjersvik@gmail.com
Mobil 975 26 888

Del dette innlegget på:

Sykdommer/Tilstander

Caluna Nyhetsbrev

Få de siste nyheter og oppdateringer innen helse!