Det er ikke så mye som skal til for å lage gode rawfood desserter. Se denne oppskriften for rawfood peanøtt kake.
Rawfood – form ca. 20×15 cm
Lag bunnen først:
- 125 g myke dadler uten sten (mandolin dadler)
- 50 g små havregryn
- 100 g peanøtter
- 50 g kokos
- 30 g Cocosa Extra Virgin oil
- 50 g Cocosa sirup (eller annen søtning)
Alle ingrediensene kjøres i en kjøkkenmaskin til en fin masse. Trykkes så ned i formen som er dekket med bakepapir.
Lag 2:
- 75 g Cashew nøtter (uten salt) bløtlagt minst 2 timer – gjerne over natten = 100 g etter bløtlegging
- 2 dl. (1/2 boks kokosmelk)
- 40 g Cocosa Extra Virgin oil
- 50 g Cocosa sirup (eller annen søtning)
- 50 g raw kakaopulver
- 1/4 ts vaniljepulver
- 50 g smeltet mørk sjokolade – gjerne 70 %
5 plater gelatin som du gjør myke i kaldt vann før du løser de opp i litt kokende vann.
Lag på toppen: 100 g Equador 70% sjokolade (sjokoladen smelter du i vannbad) Dypp bitene tilslutt