Del dette innlegget på:

Slik lager du deilig peanøtt kake

Det er ikke så mye som skal til for å lage gode rawfood desserter. Se denne oppskriften for rawfood peanøtt kake.

Rawfood – form ca. 20×15 cm 

Lag bunnen først: 

  • 125 g myke dadler uten sten (mandolin dadler)
  • 50 g små havregryn
  • 100 g peanøtter
  • 50 g kokos
  • 30 g Cocosa Extra Virgin oil
  • 50 g Cocosa sirup (eller annen søtning)

​Alle ingrediensene kjøres i en kjøkkenmaskin til en fin masse. Trykkes så ned i formen som er dekket med bakepapir.

Lag 2:

  • 75 g Cashew nøtter (uten salt) bløtlagt minst 2 timer – gjerne over natten = 100 g etter bløtlegging
  • 2 dl. (1/2 boks kokosmelk)
  • 40 g Cocosa Extra Virgin oil
  • 50 g Cocosa sirup (eller annen søtning)
  • 50 g raw kakaopulver
  • 1/4 ts vaniljepulver 
  • 50 g smeltet mørk sjokolade – gjerne 70 % 

5 plater gelatin som du gjør myke i kaldt vann før du løser de opp i litt kokende vann.

​Lag på toppen: 100 g Equador 70% sjokolade (sjokoladen smelter du i vannbad) Dypp bitene tilslutt

Del dette innlegget på:

Sykdommer/Tilstander

Caluna Nyhetsbrev

Få de siste nyheter og oppdateringer innen helse!