Bilde av hjemmelaget, sunn iskrem

Del dette innlegget på:

Melkefrie, råvarebaserte ispinner

Nå er det snart på tide å starte is-spise-sesongen! Hva passer vel bedre enn hjemmelagde, melkefrie, råvarebaserte ispinner? Yvette er helt rå på raw cakes og desserter, så denne isen må bare prøves!

8 ISPINNER

Base som blendes:

  • 125 g cashewnøttsmør
  • 4 dl kokosmelk
  • 5 ss lønnesirup
  • 1 ts vaniljepulver
  • 1/2 ts himalayasalt

Tilsett den smaken du ønsker som råkakao, lakrisrotpulver eller test disse med Matcha og Chlorella. (ca. 3 toppede ts matcha + 2 ts chlorella)

Når de er ferdig fryst kan du pynte de med superraske sjokolade laget av smeltet kokosolje, råkakao og bittelitt lønnesirup.

Bilde av hjemmelaget, sunn iskrem

Oppskriften er laget av biopat Yvette Christiansen som driver klinikken IBalanse. Yvette er spesielt interessert i hvordan den moderne livsstilen påvirker både kropp og sinn, og har derfor fordypet seg i hvor store ubalanser stress kan gi og hvordan vi kan komme tilbake i balanse.

Del dette innlegget på:

Sykdommer/Tilstander

Caluna Nyhetsbrev

Få de siste nyheter og oppdateringer innen helse!