Del dette innlegget på:

Høstkonferansen med fokus på helse og immunforsvar!

På årets Høstkonferanse 17.-18. Oktober 2020 i Sandvika kommer blant annet fastlegen Stig Bruset, Reidar Almås og Jan Raa, som vil gå i dybden på anti-inflammatorisk kost, supplerende medisin og virkemidler for et bedre immunforsvar.

Det vil bli fokusert på vitamin C og vitamin K2, viktigheten av animalsk mat og melkefett, selvforsyning og mye mer. Pga. Corana og smittevern er det kun plass til 200 deltakere, så det lønner seg å være tidlig ute med å sikre seg plass hvis du ikke vil gå glipp av dette!

Stig Bruset – Fastlegens virkemidler for bedre immunforsvar
Stig Bruset har bygget opp et unikt fastlegesenter der han fokuserer på helhetlig behandling. På konferansen forteller han hvilke verktøy fastlegen har å hjelpe sine pasienter med som er bekymret for immunforsvaret i en tid med pandemi og usikkerhet. 

Jan Raa skal holde foredrag om immunitet uten antistoffer – det viktigste forsvarsverket mot corona-virus
Jan Raa har et professorat i fysiologisk mikrobiologi ved Universitet i Tromsø. Han sitter i styret til Stiftelsen Vitenskap og Fornuft, og har spesialkompetanse innen evolusjonsbiologi, mikrobiologi, biokjemi og ernæringsmedisin.

Reidar Almås – Selvforsyning i en pandemi, på tide med nye modeller
Utgangspunktet for årets konferanse er å løfte frem landbrukets rolle og utfordringen med selvforsyning. Dette har med dagens situasjon fått fornyet aktualitet. Reidar Almås er en kapasitet av de sjeldne på norsk matpolitikk og lanserer forslag til nye modeller på årets konferanse. 

Les mer om programmet og link til påmelding her https://lillemane.no/hostkonferansen-2020/

Del dette innlegget på:

Sykdommer/Tilstander

Caluna Nyhetsbrev

Få de siste nyheter og oppdateringer innen helse!