HØSTKONFERANSEN 2022

Vi gleder oss til å møte deg igjen!

Vi ønsker dere alle velkommen til Lille Månes konferanse (Høstkonferansen) i Sandvika. I år vil vi vise bredden i det som finnes av gode krefter innen mat, helse, innovasjon, nytelse og bærekraft. 

Alt det gode og spennende innen mat og ernæring
Vi skal vise at Lille Månes konferanse er et sted der du blir kjent med alt det gode og spennende som skjer innen mat og ernæring, samtidig som vi løfter blikket og evner å gi en arena til stemmer som utfordrer det etablerte – enten det er i forhold til hva som produseres av mat eller hvordan medisinsk forskning utføres (og ikke utføres).

Årets forelesere

Ola Hedstein, gründer av Rethink Food, Niklas Fjeldberg, kampanjeleder i dyrevernsorganisasjonen ANIMA, Trond Vilhelm Lund, gründer og meieribestyrer i Rørosmeieriet, Camilla Sæbjørnsen fra organisasjonen Norsk Gardsost, Forfatter Dennis Asbjørnsen @Spiselighage, Fysioterapeut Andreas Dønåsen fra Kostreform for bedre helse, Sten Falkum fra HIMA Seafood, Forfatteren Bianca Olsson @Ketolivet, Forsker og professor Peter Gøtszhe fra København, Ernæringsfysiolog Inge Lindseth, dr. Viviann L. Veum fra Universitetet i Bergen og forfatter Terje Toftenes. 

Les mer om foredragsholderne her!

HØSTKONFERANSEN

  • Stedet der superbrukere og fagpersoner møtes – en unik møteplass for alle med et bankende hjerte for kosthold, helse og meningsutveksling. 
  • 250+ deltakere fra hele landet + visninger direkte via Web (og opptak) 
  • 20-30 utstillere og sponsorer 

Her ser du hele programmet!


HYGGELIG HOTELL MED FANTASTISK MAT

THON HOTEL OSLOFJORD, SANDVIKA

Mat etter sesong, kortreist, økologisk og allergenvennlig

Linker

Her kan du bestille billett!

(mulighet for kjøp av live-streaming kommer)

Hovedside for Høstkonferansen 2022

Del artikkelen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.