Høstkonferansen 2021 med fokus på nevrologiske sykdommer og kreft

Årets Høstkonferanse arrangeres 16. – 17. Oktober i Sandvika. Hovedtemaer er nevrologiske sykdommer og kreft, og hvordan man kan hente det beste fra begge verdener. 

Dette er et meget sterkt program fra Lille Måne!
– Vi gleder oss noe helt enormt til årets konferanse i Sandvika, sier Jan Mesicek ansvarlig arrangør og forlegger i Lille Måne. Vi har «toppet laget», det kan du trygt si. 

I de siste årene har jeg følt at helhetsmedisinen har jobbet i sterk motvind. – Det er jo tragisk når vi vet at mange sykdommer som er i vekst, har dårlig prognose med skolemedisin og medikamenter alene. Vi tar opp nevrologiske sykdommer og kreft, og hvordan man kan hente det beste fra begge verdener. 

– Oddveig Myhre fra Skien er en foredragsholder vi har lagt vår elsk på – blant mange! Men hun besitter en helt unik kunnskap som inkluderer klinisk praksis, om potensialet i helhetsmedisin. I år vil hun presentere forskning fra naturmedisin som vi ikke får høre om. Og det hun skal presentere – vil overraske deg! 

I tillegg kommer blant annet Dag Viljen Poleszynski – Kosthold og støttebehandling ved nevrologiske sykdommer.
Øyvind Torp – Selvforsvar mot kreft. Øyvind Torp er lege og forfatter av boken Selvforsvar mot kreft.
Erik Hexeberg – Kolesterol og hjertesykdom. Erik Hexeberg er spesialist i indremedisin og har tidligere vært leder av Kostreform for bedre helse. De siste årene har han gjort et dypdykk i teorien om kolesterolets betydning for hjertesykdom og hjertehelse.

Lille Månes Høstkonferanse går av stabelen i Sandvika på Thon Hotell Oslofjord. – Hotellet er blitt en veldig god samarbeidspartner, nydelig mat etter klare spesifikasjoner fra oss, det er stor og rimelig parkering og kort vei fra Sandvika bussterminal og togstasjon. 
– Kanskje vi finner på noe litt ekstra hyggelig i år? 
Vi har redusert pris på billetter frem til 1.8 – les mer her https://lillemane.no/produkt/lille-mane-konferanse-16-17-oktober-i-sandvika/

Les mer om programmet og link til påmelding her https://lillemane.no/hostkonferansen-2021/

Del artikkelen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *