Høstkonferansen 2021 med fokus på nevrologiske sykdommer og kreft

Årets Høstkonferanse er flyttet til Thon Hotel Arena på Lillstrøm Hovedtemaer. Fokus er nevrologiske sykdommer og kreft, og hvordan man kan hente det beste fra begge verdener. 

Dette er et meget sterkt program fra Lille Måne!
– Vi gleder oss noe helt enormt til årets konferanse i Sandvika, sier Jan Mesicek ansvarlig arrangør og forlegger i Lille Måne. Vi har «toppet laget», det kan du trygt si. 

I de siste årene har jeg følt at helhetsmedisinen har jobbet i sterk motvind. – Det er jo tragisk når vi vet at mange sykdommer som er i vekst, har dårlig prognose med skolemedisin og medikamenter alene. Vi tar opp nevrologiske sykdommer og kreft, og hvordan man kan hente det beste fra begge verdener. 

– Oddveig Myhre fra Skien er en foredragsholder vi har lagt vår elsk på – blant mange! Men hun besitter en helt unik kunnskap som inkluderer klinisk praksis, om potensialet i helhetsmedisin. I år vil hun presentere forskning fra naturmedisin som vi ikke får høre om. Og det hun skal presentere – vil overraske deg! 

I tillegg kommer blant annet Dag Viljen Poleszynski – Kosthold og støttebehandling ved nevrologiske sykdommer.
Øyvind Torp – Selvforsvar mot kreft. Øyvind Torp er lege og forfatter av boken Selvforsvar mot kreft.
Erik Hexeberg – Kolesterol og hjertesykdom. Erik Hexeberg er spesialist i indremedisin og har tidligere vært leder av Kostreform for bedre helse. De siste årene har han gjort et dypdykk i teorien om kolesterolets betydning for hjertesykdom og hjertehelse.

Lille Månes Høstkonferanse går av stabelen på Thon Hotel Arena på Lillstrøm.
– Kanskje vi finner på noe litt ekstra hyggelig i år? 
Vi har redusert pris på billetter frem til 1.8 – les mer her https://lillemane.no/produkt/lille-mane-konferanse-16-17-oktober-i-Lillestrøm/

Les mer om programmet og link til påmelding her https://lillemane.no/hostkonferansen-2021/

Del artikkelen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *