Hormoner i balanse – få kroppen til å spille på lag med deg!

Interessen for å kunne mer om kroppens hormoner, øker. Og det er en bra ting! Her kommer Martina Johansson med en ny og aktuell bok som setter deg i førersetet, slik at du vet hva som kan gjøres for å påvirke kroppens hormonproduksjon.

Denne måneden vil vi anbefale boken Hormoner i balanse.

Etter å ha lest denne boken vil du få vite hvordan du kan :

  • Senke din fettprosent og få en mer markert kropp
  • Forstå hvordan humørsvingninger og søtsug oppstår
  • Senke din biologiske alder og holde deg vital og frisk, livet ut
  • Forbedre din mentale prestasjonsevne, viljestyrke, motivasjon og fokus
  • Forstå hvorfor din kropp ser ut som den gjør og hva du kan gjøre med det

Med kosthold, trening og tilstrekkelig hvile kan du bli sjef over hormonene dine!

Forsker og forfatter Martina Johannson

Det finnes godt og vel 70 ulike hormoner i kroppen vår, visste du at det trengs 26 hormoner bare for å regulere vekten din? Alle har imidlertid ikke like stor påvirkning, og det skyldes at hormonene har en svært hierarkisk struktur. Det vil si at det finnes sjefshormoner som hersker over andre samt at de er sammenkoblet i seriereaksjoner og ikke kan fungere på egen hånd.

Dette er en håndbok om hormoner, og målet med den er å lære deg hvordan forskjellige systemer fungerer i kroppen og hvordan du kan påvirke dem til din fordel.

Du vil få innblikk i viktige hormoner som er knyttet til din metabolisme (forbrenning) og hvordan disse påvirker kroppen din, helsen, vekten og hvordan du har det. Kjønnshormonene får naturlig nok stor plass fordi de er utrolig viktige for vår velvære!

Kunnskap for resten av livet!

Martina Johansson skriver engasjert og lett forståelig om hvordan kroppens systemer fungerer, og hvordan vi kan påvirke produksjonen av hormoner. den er anbefales til deg som vil ha et bedre stoffskifte, bli kvitt søtsug og slutte med jojo-slanking, prestere bedre mentalt og beholde vitaliteten. Boken finner du på Forlaget Lille Måne sine nettsider – Klikk her!

Om forfatteren

Forskeren og forfatteren Martina Johansson deler med deg håndfaste verktøy fra den siste forskningen på menneskers biokjemi, slik at du kan optimalisere helsen. Dersom du får hormoner i balanse vil de jobbe for deg – enten du trenger et bedre stoffskifte, vektreduksjon, mer energi eller «bare» generelt bedre helse. Ifølge Johannson vil riktig trening, et bevisst forhold til kosthold og nok hvile være med på å gjøre hormonene i stand til å gi kroppen et bedre stoffskifte, holde seg på et akseptabelt vektnivå og bidra til en stabil helse. Martina Johansson er sivilingeniør med spesialområde medisinsk biokjemi og forskningsjournalist, og tar for tiden en doktorgrad ved Universitetet i Linköping. Hun har mange lesere på bloggen «Next Level Biohacking» på www.martinajohansson.se

Del artikkelen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.