Del dette innlegget på:

Anbefalte bøker til jul – 25% rabatt på alle bøker!

Lyst å lese noe nyttig i julen eller gi en gave som kan inspirere til en livsendring! Her er 3 tips til bøker vi anbefaler som kan gjøre en forskjell. På Forlaget Lille Måne får Calunas lesere alle bøker til 25% rabatt ut desember. Skriv kode CALUNA21.

Den lille boken om Immunforsvaret av den kjente britiske legen Aseem Malhotra.
Slik styrker du motstandskraften på 3 uker. En liten bok, men en stor bestselger i mange land. Her lærer du på en enkel måte om de tiltakene du kan sette i gang med en gang. Det er ingen grunn til å vente!

Vil du ha et godt immunforsvar, må du sørge for et stabilt blodsukker, styrke insulinsensitiviteten og det gjør du gjennom kosthold, fysisk aktivitet og psykisk velvære. Corona-pandemien har åpnet øynene våre. Vi er mer sårbare enn vi tidligere har likt å tro, og vår metabolske helse er av stor betydning for hvor godt rustet immunforsvaret vårt er til å håndtere infeksjoner som covid-19. I boken lærer du om immunforsvaret og hormonene dine slik at du kan få en optimal tarmfunksjon, tømme kroppen for giftstoffer og gi kroppen en sjanse til å helbrede og reparere seg selv. Boken gir deg konkrete råd for bedre stoffskifte, fettforbrenning, hormonell balanse og et optimalt immunforsvar.

Kunsten å bli uforglemmelig av Dale Carnegie.
Denne boken gir deg råd for hvordan du utvikler karakter, stil og klasse. Hvordan bli den som alle vil huske, og ingen vil glemme.

Vil du bli den som alle husker med et glimt i øyet?

STIL, KARAKTER OG KLASSE. Er ikke dette egenskaper vi alle ønsker å mestre?
Hva skal til for å bli uforglemmelig? Hva kjennetegner en person som opptrer med karakter, som viser stil i sine handlinger – enten det er på jobb, familien eller med andre på livets vei? Dale Carnegie har skrevet en rekke bøker, mest kjent er han for Hvordan vinne venner (How to win friends and influence people) som hvert år er blant Amazons 100 mest solgte bøker. Kunsten å bli uforglemmelig tar Carnegies budskap om hvordan behandle andre mennesker et steg videre, og gir håndfaste råd og leveregler like aktuelle på jobben som hjemme. For alle som har lyst til å bli bedre i å samarbeide, forbedre kommunikasjonen sin og gjøre seg bedre forstått, er Carnegies bøker uslåelige.

Den-lille-boken-om-Immunforsvaret-av-Dr.-Aseem-Malhotra
Kunsten å bli uforglemmelig

Disse 3 bøkene og mange andre lærerike bøker finner du nå på Forlaget Lille Måne sine nettsider. Skriv kode CALUNA21 så du får 25% rabatt – Klikk her!

Farvel til betennelser med naturlig mat og livsstil.
Forfatterne bak er blant Nordens fremste eksperter på kosthold og helse. Martina Johansson og Ralf Sundberg. I boken lærer du om immunforsvaret og hormonene dine slik at du kan få en optimal tarmfunksjon, tømme kroppen for giftstoffer og gi kroppen en sjanse til å helbrede og reparere seg selv. Boken gir deg konkrete råd for bedre stoffskifte, fettforbrenning, hormonell balanse og et optimalt immunforsvar.

Et liv uten betennelser! Mange sykdommer starter nettopp med en betennelse i kroppen, så hvorfor ikke gi kroppen den næringen den vil ha slik at betennelsene ikke får utvikle seg. Dette er en praktisk bok med håndfaste råd som alle kan følge.

Denne boken er din guide til mat og livsstil som tar knekken på betennelser.

Del dette innlegget på:

Sykdommer/Tilstander

Caluna Nyhetsbrev

Få de siste nyheter og oppdateringer innen helse!