Del dette innlegget på:

Anbefalt – Den lille boken om Immunforsvaret!

Hva skal til å for å ha et godt immunforsvar? Den lille bestselgeren gir deg inspirasjon til å komme i gang, og resultatene kommer allerede etter tre uker.

Denne måneden vil vi anbefale Den lille boken om Immunforsvaret av den kjente britiske legen Aseem Malhotra. Slik styrker du motstandskraften på 3 uker. En liten bok, men en stor bestselger i mange land. Her lærer du på en enkel måte om de tiltakene du kan sette i gang med en gang. Det er ingen grunn til å vente!

Vil du ha et godt immunforsvar, må du sørge for et stabilt blodsukker, styrke insulinsensitiviteten og det gjør du gjennom kosthold, fysisk aktivitet og psykisk velvære. Corona-pandemien har åpnet øynene våre. Vi er mer sårbare enn vi tidligere har likt å tro, og vår metabolske helse er av stor betydning for hvor godt rustet immunforsvaret vårt er til å håndtere infeksjoner som covid-19.

I boken lærer du om immunforsvaret og hormonene dine slik at du kan få en optimal tarmfunksjon, tømme kroppen for giftstoffer og gi kroppen en sjanse til å helbrede og reparere seg selv. Boken gir deg konkrete råd for bedre stoffskifte, fettforbrenning, hormonell balanse og et optimalt immunforsvar.

Caluna anbefaler månedens bok “Den lille boken om Immunforsvaret”. Boken finner du på Forlaget Lille Måne sine nettsider – Klikk her!

Om forfatteren

Dr. Aseem Malhotra er kjent som en av de mest innflytelsesrike kardiologene i Storbritannia, og leder av den suksessfulle kampanjen mot overflødig sukkerforbruk. Dr. Aseem Malhotra er en verdenskjent ekspert på forebygging, diagnotisering og behandling av hjerte- og karsykdommer. Han er æresrådsmedlem til Metabolic Psychiatry Clinic ved Stanford University School of Medicine i California, og er kardiolog MSc-eksaminator ved The University of Hertfordshire, UK. Han er et av grunnleggerne av Action on Sugar.

Del dette innlegget på:

Sykdommer/Tilstander

Caluna Nyhetsbrev

Få de siste nyheter og oppdateringer innen helse!