Del dette innlegget på:

Oppskrift: Brokkolisalat – perfekt tilbehør til grillmaten

Det er fortsatt litt igjen av sommeren, og kanskje enda litt til av grillsesongen. Godt tilbehør kan løfte grillmaten fra helt ok til fantastisk – som denne brokkoligsalaten hentet fra keto-oppskriftsboken Fett & Forstands favoritter.
Ut august har Forlaget Lille Måne et supertilbud hvor du får de to bøkene Fett & Forstands favoritter + Fristende lavkarbo for kun kr. 129,-
(opprinnelig pris 728,-)
Se tilbudet i deres nettbutikk her

Ingredienser (4 porsjoner)

1 stor brokkoli
165 g majones
1–2 ss MCT olje
50 g seterrømme
1 liten rødløk
50 g galiamelon
250 g bacon i terninger
1–2 ts Sukrinmelis
15 pekannøtter eller valnøtter, grovhakket
pepper etter smak

Næringsinnhold pr. 100 gram:
Kcal: 238 • Fett: 22,9 • Karbohydrater: 2,2 • Protein: 5,1
KETOSCORE: 3,1

Fremgangsmåte
  1. Stek bacon gyllent.
  2. Finhakk løk og brekk brokkolien i små buketter.
  3. Rens og skjær galiamelonen i biter på ca. 1×1 cm og grovhakk nøtter.
  4. Pisk sammen majones, rømme, MCT olje, pepper og Sukrinmelis.
  5. Vend inn bacon og baconfett, løk, brokkoli, galiamelon og nøtter. Smak eventuelt til med mer pepper og søtning.

Del dette innlegget på:

Sykdommer/Tilstander

Caluna Nyhetsbrev

Få de siste nyheter og oppdateringer innen helse!