Del dette innlegget på:

Caluna Vektklubb – Indisk curry!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]I dag byr vi på denne herlige Indiske gryteretten. Med kalde og kortere dager er det ekstra godt med en krydret varm gryte!

I tillegg til at den smaker helt herlig, er den full av godsaker for kroppen! Proppfull av spinat, mettende kikerter,  hvitløk og gurkemeie som bidrar til bedre immunforsvar og riktig fett gjennom kokosmelken er dette ren supermat.

 

Ernæringsterapeutene Nina og Helén har utviklet kostplanen for deg som vil ned i vekt.

Ned i vekt på nydelig mat. Varig resultat.

[/vc_column_text][vc_column_text]Dette trenger du:
500 gr ferdigkokte kikerter – skyll av laken
200 gr fersk spinat
1 rødløk i strimler
3 plommetomater i båter
1 gul løk finhakket
4 fedd hvitløk finhakket
1 potte frisk koriander
2 ses revet fersk ingefær
1 rød chili grovhakket – med frø blir den sterkere
0,5 dl olje
2 ts garam masala
2 ts spisskummen
1 ts gurkemeie
2 dl kokosmelk
2 dl grønnsaksbuljong eller kraft[/vc_column_text][vc_column_text]Slik gjør du:
Lag en currypaste først – ha gul løk, hvitløk, hakket koriander inkludert stilk, chili, ingefær og olje i en beholder og miks sammen med en stavmikser.

Fres blandingen noen minutter i en gryte på middels varme. Tilsett strimlet rødløk, garam masala, spisskummen og gurkemeie. Fres alt sammen i noen minutter.

Tilsett spinat og la den falle sammen før du tilsetter tomater og kikerter. Så tilsetter du kokosmelken og buljong/kraft. Smak til med salt og pepper.

La gryten stå og surre på svak varme i 15-20 minutter, jo lengre den får stå jo mer setter smakene seg! Server med en grønn salat og/eller raita. Så godt!

Trenger du mer inspirasjon for en sunnere og mettende hverdag? Kanskje har du motivasjon men ikke kunnskap til å legge om kostholdet? Nå kan du melde deg inn i Caluna Vektklubb og få den hjelpen du trenger!
Les mer her.

Oppskriften er hentet fra Meny-appen.[/vc_column_text][vc_single_image image=”8830″ img_size=”medium” add_caption=”yes”][/vc_column][/vc_row]

Del dette innlegget på:

Sykdommer/Tilstander

Caluna Nyhetsbrev

Få de siste nyheter og oppdateringer innen helse!