[vc_row][vc_column][vc_column_text]
Salige selleri! Derfor bør du spise den knasende, lange – og her er mandelkremen den kan slå følge med!
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”15480″ img_size=”medium” add_caption=”yes”][vc_single_image image=”15483″ img_size=”medium” add_caption=”yes”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Sunn, smakfull snack når magen maser før middag?
Her er den: Selleri med hjemmelaget mandelkrem!
Så enkel, så god.
Ikke tuller den med blodsukkeret ditt, ikke gir den tomme kalorier.
Bare kalorier med næring…
Kroppen din vil takke deg for selleri, fordi:
- Mineraler som kalsium, natrium og magnesium.
- Vitaminene A, C, E, D, B6, B12 og K.
- Fiber for tarmen, og antioksidanter i fleng.
- Dette gjør stangselleri antibakteriell, vanndrivende, slimløsende og rensende.
- Beskytter hjertet ditt.
Nyt kremen med selleri og fine folk!
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Takk til Helle Luxe hos Smart Trening for denne!
Mandelkrem
- 250-300g hele, usaltede mandler.
- Bak mandlene i ovnen på 90 grader i ca 30 minutter.
- Salt dem om du foretrekker det, gjerne himalayasalt.
- Du kan tilsette litt søtning om du vil, for eksempel stevia, eller litt honning.
- Smaksett gjerne med litt vanilje og kanel.
Bruk en blender til blandingen er kremet.
Om blanding er for tørr og din maskin sliter, kan du tilsette litt vann eller fløte.
Flere oppskrifter:
- Deilig, rå sjokolade uten melk.
- Fathead pizza uten mel.
- Vanilje- og sitronkake med glemte bananer.
- Glutenfri festkake med sjokolade og bær.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]