Helsehistorier av folk - til folk
Kaker og desserter

Rå godis uten melk, denne tuller ikke med blodsukkeret!

Lag deilig, melkefri raw sjokolade uten sukker i som godis til jul! For mer stabilt blodsukker, fyldig, men ikke syndig…

Tusen takk til Helle Luxe for oppskriften. Helle er gründer av Smart Trening. Les mer.

Sjokolade! Visst kan du få begge deler: næring og sødme! Sjokoladen for deg som vil ha det søte uten melk, høyt blodsukker eller dårlig samvittighet!

Lag deilige raw- sjokolade uten sukker i som godis til jul.
Du kan oppbevare den i fryseren.
Et ypperlig alternativ for deg som ønsker mindre sukker i. Melkefrie er de, og gir mer stabilt blodsukker.

Rå sjokolade:

50g kakaosmør
50g kakaomasse
2-3ss sukrin
2-3ss sukrin Fibersirup
2-3ss peanøttsmør
Litt salt, vanilje (kan sløyfes)
3ss kokosmelk
1-2ss Cocosa

Fyldig og rå, men ikke så syndig...
Takk til Helle Luxe for oppskriften!

Så enkelt er det:

Bland alle ingrediensene i en gryte på lav varme.
Tilsett litt og litt søtningsmiddel. Smak underveis og tilsett mer sirup om du ønsker.
Om du lager versjonen med peanøttsmør, tilsetter du det på slutten, etter at du har rørt de andre ingrediensene sammen.
Sett i kjøleskapet, rør vært 15 min. den første timen og vent til det har stivnet.
Oppbevar i kjøleskapet til servering.
Tilsett det du ønsker av smaker: salt, peanøttsmør, nøtter, frysetørret bær eller det du måtte ønske å smaksette sjokoladen med.

Til Kreta med Caluna 18.-25. mai!

Invester i helsen din!
Uken på Kreta gir deg kunnskap og inspirasjon for bedre vaner i din hverdag.

  • Foredrag av Thor Foseid om kost for optimal helse.
  • Øyas vakreste vandringer med Julia, redaktør av Caluna og forfatter av “35 fotturer på Kreta.”
  • Yoga ved soloppgang.
  • Fellesskap, ureist mat i den bilfrie perlen Loutro.
  • Ditt nivå, dine ønsker.
  • Les mer, meld deg på.

Videoen forteller deg litt mer: