Årets Høstkonferansen den 16-17 oktober er flyttet til Thon Hotel Arena på Lillstrøm, i nytt og flott lokale. Vi i Caluna ser frem til en spennende og innholdsrik konferanse.
– Vi gleder oss veldig til å se folk igjen, nå er det stor pågang om å delta på Høstkonferansen, sier arrangør Jan Mesicek i Forlaget Lille Måne. Konferansen vil i år belyse bredden i helhetsmedisin, og hvilket potensiale det har ved alvorlige sykdommer.
Konferansen flytter i år til Lillestrøm på grunn av uforutsette bygningsarbeider i Sandvika og det gjør at det er plass til flere deltakere. – Beliggenheten er helt super. Fra Oslo S tar det 7 -8 minutter til Lillestrøm stasjon, og derfra går du til hotellet på 4 minutter – kanskje 5, sier Jan.
Det er cirka 20 utstillere med og rundt 200 påmeldte så langt. Glad melding fra Jan 🙂 Caluna sine lesere får 15% rabatt ved å bruke koden VIP22 på alle billetter og bøker på Lille Måne ut september måned.
Av forelesere i år kan Høstkonferansen by på Stig Bruset, Fedon Lindberg, Oddveig Myhre. Gry Hammer og mange flere. – Det beste av det beste i år, sier Jan Mesicek og ønsker alle hjertelig velkommen.

Når tradisjonell skolemedisin ikke har løsningene alene, hvordan kan helhetsmedisinske tilnærminger nå ut til flere?Hvor mye forskning foreligger på naturmedisin og funksjonell medisin? Hvordan kan du bestille de beste tilskudd fra utlandet? Svarene vil overraske deg. To dager med faglig påfyll og høy kvalitet på foredragene.
Kreft er mer utbredt i Norge sammenliknet med våre europeiske naboland. I 2019 fikk 35.000 diagnosen. Flere nevrologiske sykdommer regnes som genetiske, men flere lar seg lindre og til og med reverseres. Høstkonferansen 2021 vil belyse hva helhetsmedisin, kosthold og livsstil kan bidra med.
Dag Viljen Poleszynski har vært med oss i en årrekke, han har et sterkt faglig engasjement. Han brenner for å kunne gi informasjon og kunnskap til så mange som mulig, for å begrense og fjerne plager ved mange livsstilssykdommer. I år kommer han til å snakke om nevrologiske sykdommer og hvilke muligheter som finnes for å motvirke, lindre eller reversere dem. Med kosthold og tilførsel av mellomlange fettsyrer, særlig kaprylsyre (C8), finnes det gode erfaringer ved epilepsi, migrene, multippel sklerose, traumatisk hjerneskade, Parkinsons, Alzheimers og noen ganger ALS og Huntingtons sykdom.
På Høstkonferansen har han et fast innslag som redaktør for Helsemagasinet – her er litt mer om hva han skal presenterer i år?
Det viktigste budskapet er at mange av de sykdommene som dominerer moderne samfunn, sjelden eller aldri forekom i de tradisjonelle jeger- og sankersamfunn som var enerådende på jorda før mange av våre forgjengere gikk over til jordbruk for omkring 10-12 000 år siden. I løpet av noen tusen år gikk nesten hele verdens befolkning over til et kosthold som vår art er dårlig tilpasset, det vil si et kosthold og en livsstil de var optimalt tilpasset etter flere millioner års evolusjon. I fortidsmiljøet gjorde kostholdet og måltidsrytmer at de fleste stort sett befant seg i ketose både fordi inntaket av karbohydrater var lite, kombinert med at periodisk faste var en del av hverdagen. Jeg vil kort demonstrere en enkel metode for å kontrollere hvorvidt man befinner seg i ketose eller ikke og hvor mye karbohydrat man kan tillate seg å innta for ikke å komme ut av ketose.
Høstkonferansen er et flott initiativ fordi mange likesinnede kan møtes og utveksle erfaringer og lære mer om hvordan man kan bidra til å holde seg friskere og bli kvitt egne helseplager. Jeg har et generelt godt inntrykk av konferansen og ser alltid fram til å møte mange hyggelige og vitebegjærlige deltakere som jeg er blitt kjent med i årenes løp.
Les mer om programmet og link til påmelding her Bestill din billett her.
