Helsehistorier av folk - til folk
Kaker og desserter

Herlige, sprø Biscotti – perfekte på farten og til kaffen

Herlige biscotti byr vi på i dag! Smaker deilig til kaffen, som knask når du er på farten eller bare rett og slett når du har lyst på noe søtt og sprøtt!

Du trenger

400 g mandelmel (ikke fettredusert!)
200 g kokosblomstsukker
2 store never mandler med skall, grovhakket
Revet skall fra en sitron, ikke få med det hvite…
2 ss fiberhusk
4 ts bakepulver
2 ts vaniljeekstrakt
4 egg

Slik gjør du

Bland alle de tørre ingrediensene i en bolle.
Pisk eggene lett sammen i en kopp før du blander de godt inn med resten av ingrediensene.
Når deigen er seig og fin lager du et par, tre tjukke pølser som du klemmer litt sammen.
Så er det inn i ovnen på 175 grader i 20 minutter.
Deretter tar du dem ut, skjærer i passende biter på skrått, og sprer utover pannen.
Så inn i ovnen på 75 grader i ca tre timer.
La ovnen stå litt på gløtt for å få ut fuktigheten, vi brukte tresleiv i døra. Nyt!

Deilig og sprø Biscotti til kaffen

Adlinks: Du kan kjøpe mandelmel og kokossukker fra soma.no ved å klikke på bildene under. Caluna får provisjon av salget.

Klikk på bildet for å kjøpe mandelmel
Klikk på bildet for å kjøpe kokossukker