Salat med hirse

Salater kan lages med så mange gode råvarer. For å få god metthet er det lurt å inkludere gode fettkilder. Hirse er interessant i smak og konsistens, og flott å bruke fordi den er rik på mineraler slik som silisium, jern, magnesium, fosfor, kalium og fluor.

Lag kokt hel hirse: Først skyll hirsen før koking. 1 del hirse til 2 deler vann, kokes ca. 30-35 min.  Lurt å lage en stor porsjon fordi om du ikke bruker alt oppbevar den kokte hirsen i kjøleskap så har du til flere oppskrifter. Den er god å ha i retter du f.eks steker opp med grønnsaker og har saus til.

Salaten lager du av din favoritt salat, f.eks bruk de ferdige mix posene med salatblanding. Så velger du ekstra ingredienser som avokado, tomater, agurk etc. du kan være så kreativ som du ønsker! Hakkede valnøtter smaker godt og gir også god metthet. Når du har kokt hirsen har du i den mengden du føler passer til din salat.

Dressing: Lag gjerne en stor porsjon i et glass med lokk så du har klar til senere. Bruk god Extra Virgin Oliven olje, hvitvinseddik/balsamico/sitron og så gjerne litt honning. Her må du smake deg til.

 Annonse

Klikk på bilde og få mer informasjon på Immune Balance.

Del artikkelen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.