Rislapper

Har du laget litt ekstra med ris til en middag er det ypperlig å bruke den kokte risen til å lage rislapper. Lag de til frokost, lunsj eller kanskje til kveldskosen.

2 egg
2 ss søtning f.eks kokosblomssukker
2 dl kokt ris (gjerne jasminris)
Ca. 85 g (1,5 dl) mel (glutenfritt mel eller mandelmel/malte mandler)
Evnt. tilsett litt kardemomme, kanel eller vaniljepulver etter smak.

Slik gjør du:
Pisk egg og sukker sammen. Tilsett kokt ris og bland godt. Rør inn mel til du får en røre som ikke er for tykk. Stek lappene i den størrelsen du ønsker – gjerne litt små og flere for å legge de oppå hverandre og servere med smør,  syltetøy, bær eller det du liker som topping.

 

Annonse
Klikk på bilde og få mer informasjon på Immune Balance.

Del artikkelen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *